» » Various - Фолк Фест Рос 2003 ЦД1

Various - Фолк Фест Рос 2003 ЦД1 Mp3

  • Performer: Various
  • Album: Фолк Фест Рос 2003 ЦД1
  • Label: Рос Продукција
  • MP3: 2389 mb | FLAC: 1258 mb
  • Released: 2003
  • Country: Macedonia
  • Style: Folk
  • Rating: 4.8/5
  • Votes: 919
  • Category: Country & Folk
Various - Фолк Фест Рос 2003 ЦД1 Mp3

Tracklist

1Гр. ХармонијаСите Мои Песни
2Есма Реџепова-ТеодосиевскаСлушај Животе
3Екрем ЗенуловскиРадичка Љубов
4Татјана ЛазаревскаОстани Со Мене
5Гоце АрнаудовТи И Само Ти
6Миле КузмановскиИспратен Од Љубовта
7Гоце ПејковскиПринцезо Моја
8Милица КузмановскаПлус И Минус
9Јасмина МукаетоваДо Две Музики
10Гр. ТикаТиквешка Капка
11Ленче И Горан КукиќЉубов Дари Ми
12Сузана СпасовскаЗдраво Живо Домаќини